Μοναδικό TAI KAI!

Με μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και την Κυπρο και μοναδικό παλμό ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο TAI KAI στη Θεσσαλονίκη. Διδάχθηκαν μέθοδοι και τεχνικές

  1. του Kyokushinkai Karate Do από τον Αρχηγό της Kyokushinkaikan στην Ελλάδα Sensei Ιωάννη Στεφάνου,
  2. του Goju Ryu Karate Do από τον Αρχηγό της International Goju Kai Association στην Ελλάδα, SHIHAN Πέτρο Πάσση,
  3. του Ninjutsu, από εκπαιδευτή του Ελληνικού Bujinkan Dojo

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και εκλεγμένο μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.κ. Θωμάς Τιμαμόπουλος καθώς και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ζαγκελίδης Γεώργιος, που διδάσκει το μάθημα του Τζούντο. Η διοργάνωση καλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τον δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Θωμόπουλο.

Ninjutsu Tai Kai Thessaloniki Greece

Ninjutsu Thessaloniki

Kyokushinkai Karate Do

Δυναμικές εμπλοκές του Kyokushinkai Karate Kumite από τον Αρχηγό κ. Ιωάννη Στεφάνου. Uke ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Μάριος Στεφάνου.

Goju Ryu

Ο SHIHAN Πέτρος Πάσης δίδαξε με εκπληκτικό δυναμισμό το παραδοσιακό καράτε Goju. Απευθείας μαθητής του μυθικού «Γάτου» Gogen Yamaguchi Sensei, ο SHIHAN Πάσης διδάσκει εδώ και 55 χρόνια το Goju Ryu Karate, όντας από τους πιο υψηλόβαθμους δασκάλους στον κόσμο.

SHIHAN Πέτρος Πάσης

SHIHAN Πέτρος Πάσης και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κ. Ζαγκελίδης, σε τεχνικής Yakuzoku Kumite

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, στιγμιότυπα και βίντεο στο Facebook!

Πηγή: www.ninja.gr